Ez a poszt neked szól, ha ovis gyermeked van, és

  • nem szeret rajzolni, kézműveskedni.
  • az oviban nem szoktad látni a rajzát a faliújságon.
  • látod ugyan a rajzait, de a azt is, hogy a többi gyermeké kidolgozottabb, színesebb.
  • görcsösen fogja a ceruzát, túl nagy nyomatékkal rajzol, vagy éppen ellenkezőleg
  • alig látszik a papíron a vonal, az ujjai közül pedig kiesik a ceruza.
  • már az óvónéni is jelezte, hogy gyermekednek fejlesztésre lenne szüksége a finommotorika területén.

Ha fentiek alapján úgy gondolod, hogy tényleg neked szól a poszt, olvasd tovább!

Egy komplex fejlesztési programot állítottam össze, melynek középpontjában a finommozgások fejlesztése áll.
Ez azt jelenti, hogy a kézügyesség mellett sok más területet is érintünk, mint például sorrendiség, memória, figyelem, téri tájékozódás, szem-kéz koordináció, de a finommotorikus képességek fejlesztése lesz az elsődleges célunk!

Mindezt úgy, hogy a ceruzát nem is vesszük a kezünkbe, hiszen a legtöbb “ügyetlennek” bélyegzett gyermek ha ceruzát lát, visítva menekül, esélyt sem adva magának a fejlődésre.
Az általam alkalmazott módszerrel azonban a program végére érve gyermeked örömmel fog rajzolni, színezni!

Hogyan lehetséges ez?

A fejlesztőprogram során csupa olyan tevékenység kerül majd elő, melyek a rajzoláshoz, íráshoz kapcsolódó mozgásokat, illetve az ehhez szükséges képességeket fejlesztik.
A munkát arról a szintről kezdjük, ahol a gyerekek még jól boldogulnak, sikerélményben van részük, és ez nap mint nap arra ösztönzi őket, hogy folytassák a programot.
A program nagyon apró mozzanatokra bontja a gyermekek kézügyességének fejlődését, ez a sikerének titka is. 
Egy héten egyféle mozdulatot gyakorlunk, de mindig más módon, a gyerekek kreativitását is fejlesztve.

Hogyan működik majd?

Ha szeretnél csatlakozni, akkor 25 héten keresztül minden hétfőn küldök neked egy részletes programot a következő hét 5 napjára.
A gyakorlásból sajnos nem maradhat ki a nyári szünet sem. A fejlesztés egyik titka a rendszeresség, a másik a tudatosság, a harmadik a motiváció.
A rendszerességet neked kell biztosítani, a program tudatos tervezése pedig az én dolgom. A gyermekedet pedig a tevékenységekben elért sikerélmény motiválja majd – és persze téged is ez segít, hogy nap mint nap legyen negyed órád a programra. Azt fogod látni, tapasztalni, hogy gyermeked örömmel tevékenykedik, egyre ügyesebb lesz, és az óvónéni is megkérdezi majd, hogy “mi történt ezzel a gyerekkel”?

Az érkező anyagban minden érthetően le lesz írva, fényképekkel illusztrálva. Ráadásul bármikor kérdezhetsz, segítek.

Azért küldöm az anyagot pénteken, hogy legyen időd felkészülni a következő hétre.
A felkészülés nem vészes, de esetleg be kell szerezned egy kartondobozt, vagy szívószálat, vagy nyomtanod kell pár oldalt.
Naponta nem több, mint negyed óra időbefektetést igényel részedről.

Azt azonban nem ígérem, hogy a gyermeked is végez negyed óra alatt, ugyanis a gyerekek alig akarják abbahagyni ezeket a tevékenységeket.
Tapasztalat 🙂

Tetszettek a gyermekednek a blogon található játékok, mint például EZ vagy EZ? Ha igen, az jó hír, mert ehhez hasonló tevékenységekkel töltheted meg az elkövetkezendő időszakot is.

levélszámoló

 

Mikor kezdődik, és meddig tart a program?

 

A program 25 héten át tart, tehát kicsit több, mint fél évig.

Sajnos varázspálcám nincsen, nem tudok gyorsabb módszert.
Cserébe megígérem, hogy a programok mindig igazodnak az ünnepekhez, és az évszakokhoz, így nem lesz unalmas, hanem mindig aktuális és inspiráló.

Melyik korosztálynak javaslom a programot?

Elsősorban középső-és nagycsoportos gyerekek fogják élvezni a témákat és a tevékenységeket, de a kisebb testvéreknek is tetszeni fog, az biztos!

Mit veszíthetek?

Semmit, ebben biztos vagyok. Annyira biztos, hogy ha végigcsináljátok a gyakorlatokat, és gyermeked nem fejlődött megfelelően, visszautalom neked a program árát.
Nos?

Jelentkezz még ma!

Bár az anyagokat online küldöm, a 25 hét során folyamatosan fogom a kezed, ha bármiben bizonytalan lennél.
Így a helyek száma is korlátozott, mert nem tudok egyszerre több gyermeket kísérni, mint harminc.

Igen, összesen 30 jelentkező számára van hely.

A 25 héten át érkező, naponta más tevékenységet ajánló, fotókkal, leírásokkal, nyomtatható mellékletekkel illusztrált program ára 14.900 Ft.

A program nemrég elindult! Jelenleg nem tudsz jelentkezni! A következő program indulásáról a hírlevélből szerezhetsz tudomást!

NEM APRÓBETŰ!

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseirõl szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekrõl szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek érdekében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 8 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 8 napon belül e-mailben jelezheted (sarosdi.virag@gyereketeto.hu). A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Megrendelem gombra való kattintással Sárosdi Virág egyéni vállalkozóval kötöd (2112. Veresegyház, Sportföld utca 23/i)

Fizetési feltételek: Megrendelésed után azonnal visszajelzést küldök a megrendelés adatairól, valamint elküldöm a fizetési információkat.

 

Újra indul a finommotorikát fejlesztő komplex program 🙂 Ha az ovis gyermeked azt hiszi, nem szeret rajzolni, KATTINTS! http://gyereketeto.hu/finommotorika-fejlesztese-komplex-program

Posted by Gyereketető on 2015. július 1.

Hozzászólás

Az e-mail cím nem fog megjelenni. *= kötelező


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Mezők törléseKüldés