“Azért vagyunk a világon, hogy valahol otthon legyünk benne. “

Tamási Áron

 

Minden napod rohanással telik?

Úgy érzed, sosincs időd pihenni, mégsem végeztél mindazzal, amit célul tűztél ki?

Otthon is “fut a lakás”, halomban a szennnyes, és már megint üres a hűtő?

A gyerekek nyűgösek, fáradtak, veled szeretnének lenni, de te is padlón vagy, ráadásul még rengeteg a tennivaló…

És akkor még arról szó sem esett, hogy szeretnél kettesben lenni a pároddal is….

Ismerem ezt az érzést….Hat gyerek és három kutya mellett én is átéltem. Eközben folyamatosan dübörgött bennem, hogy nem azért vállaltunk gyerekeket, hogy kipurcanjunk a nap végére, hanem mert örülni szerettünk volna velük! És elkezdtem keresni a megoldást….és úgy érzem, a saját megoldásomat megtaláltam.

Most megmutatom neked is!

dreamstime_m_2343117

És bár a te megoldásaidat neked kell megtalálnod, ebben tudok neked segíteni: megosztom veled közel 20 év tapasztalatait, és praktikáit.

Először is, állj meg egy percre! Főzz egy friss kávét vagy teát, ülj le, és képzeld el, hogy

 • milyenek lennének a reggelek kapkodás és rohanás nélkül?
 • milyen lenne, ha pihenten ébrednél?
 • milyen lenne az este, ha a család együtt vacsorázna?
 • milyen lenne, ha otthon jól érezné magát mindenki? Igen, te is, a párod is, és a gyerekek is! (meg a kutya, a macska és a tengerimalac)
 • milyen lenne, ha fele annyi idő alatt végeznél a háztartással, mint eddig, mégis nagyobb rend lenne otthon?
 • milyen lenne, ha minden nap jutna idő arra, hogy a gyerekeiddel és a pároddal is minőségi időt tölts?

Szerinted álom? Vagy el mered hinni, hogy sikerül? Én már tudom, hogy igenis lehetséges!  Most megmutatom, hogy neked is sikerülni fog!

7 héten keresztül együtt dolgozunk majd azért, hogy te is megtapasztald, igenis lehet másképpen élni!

Bár a saját tapasztalataimat és ismereteimet osztom meg veled, de nem engem fogsz másolni, hanem a saját megoldásaidat fogod megtalálni, felfedezni!

A tanfolyam 2016. október 17-én (hétfőn) indul, és a bónusz hetekkel együtt 2016. december 31-ig tart.

Íme a 7 hét témái, hogy lásd, mely területeken megyünk végig lépésről lépésre!

 • 1 hét: Kezdd magaddal! Ez azért fontos, mert a környezetedet nem tudod megváltoztatni. Egyedül te tudsz változni, és erre a változásra fog reagálni a környezeted is.

 • 2. hét: 7 napos kihívás a pihentető estékért – mert minden reggel már este elkezdődik!

 • 3. hét: 7 napos kihívás a nyugodt reggelekért – mert fontos, hogy jól induljon a nap, így leszel enegrikus és tettre kész!

 • 4. hét: Menütervezés 14 napra előre. 14 nap reggelije, ebédje, vacsorája + egyszerű tízóraik. Mindez két variációban: hagyományos konyhára, és az életmódváltós konyhára is. Úgy variálod, ahogy szeretnéd 🙂

 • 5. hét: Minőségi idő a gyermekeddel – sok-sok játékötlet, amit még nem olvastál a blogon, valamint ebben a részben mutatom meg azt is, hogyan tudsz zsonglőrködni: például főzés közben is a gyerkőccel lenni.

 • 6. hét: Hogyan tervezd meg a házimunkát, hogy fele annyi időd menjen el vele, mint eddig? Persze egyszerű, ha fele annyit végzel el…de én olyan megoldásokat mutatok, melyekkel fele annyi idő alatt ugyanolyan rendet tudsz tartani.

 • 7. hét: A családi szokásokról lesz szó – olyan megoldásokat mutatok, melyek jól működnek, és nem csupán téged segítenek, hanem növelik a gyerekek önbizalmát, önállóságra ösztönzik. A szokások gyakorlása során megtapasztalhatják, hogy ők is egy működő közösség tagjai, melyben nem csak jogaik, hanem kötelességeik is vannak.

Hogy tetszik?

És ez még nem minden!

Mivel a program pont 2016. december elején ér véget, és közben már el is érkezik Advent, most egy Bónusszal is megajándékozlak!

A 4 adventi héten folytatjuk a programot, és a gyakorlatban is megtapasztalhatod, hogy amit átadtam neked, az tényleg működik!

Advent minden napján karácsonyi készülődéssel kapcsolatos ötlettel várlak, olyan lesz ez, mint egy adventi naptár édesanyáknak 🙂

Mit kapsz az Otthon, édes otthon online tanfolyamtól?

 • Elsősorban tettrekész leszel, mert megtapasztalhatod, hogy ha változtatsz az életeden, szokásaidon, akkor igenis megváltoznak körülötted a dolgok.
 • Megtapasztalod azt is, hogy néhány egyszerű ötlet segítségével igenis hatékonyabban tudsz dolgozni akár otthon, akár a munkahelyeden.
 • Végre jó lesz otthon lenni: mert az otthon lesz érted, nem te az otthonért!
 • Estére ugyan elfáraszd, de nem leszel felmosórongy…
 • Igaz, nem varázsütésre, de alapvetően megváltoznak a rohanós reggelek!
 • Több időd lesz a gyermekeidre, a párodra, és persze magadra is!
 • És végül a legfontosabb: megtapasztalhatod, hogy TE IS MEG TUDOD CSINÁLNI!

 Hogyan zajlik majd az online tanfolyam?

 • Az Otthon, édes otthon online tanfolyam a Gyereketető Tanulószobájában zajlik majd.
 • Hétről hétre elérhető lesz egy-egy rész, melyet a Tanulószobába belépve tudsz elérni.
 • Minden héten egy videók várnak majd. Ezeket a videókat a saját házunkban forgattuk, hogy ne egy Pinterest-illatú ideális otthont láss, hanem egy valódi otthont – hiszen te sem egy álmot kergetsz, hanem valódi megoldásokat szeretnél! Így egy valódi otthon működését láthatod.
 • A videók mellé egy-egy nyomtatható munkafüzetet is letölthetsz.
 • Az anyag hétről hétre jelenik majd meg, de te rugalmasan haladhatsz – olyan ütemben, ahogyan te szeretnél.
 • A tanfolyamhoz egy Fb-csoport is tartozik majd, itt minden pénteken lesz élő videó, melben válaszolok a kérdéseidre. Természetesen a Tanulószobában feltett kérdésekre is válaszolok menet közben.

A heti anyagok egyike sem igényel semmiféle előképzettséget, semmi extra háztartási eszközt.

Hogyan csatlakozhatsz az Otthon, édes otthon online tanfolyamhoz?

Görgess lejjebb, és töltsd ki a jelentkezési űrlapot!

Egy automatikus visszaigazolás érkezik majd a megadott emailcímre, melyben megtalálod az utaláshoz szükséges adatokat.

Befizetésed után tudsz regisztrálni a Tanulószobába, ahol később is megtalálod majd a videókat és a letölthető anyagokat.

A programhoz egészen 2016. október 17-ig csatlakozhatsz a kedvezményes áron. Ebben a kedvezményes árban most benne van az Adventi Bónusz is.

2016. október 17-e után az Adventi készülődés programja csak külön lesz megvásárolható!

Meddig marad elérhető a tanfolyam?

Azt szoktam mondani, hogy ameddig az internet el nem fogy…ez a program nem fog eltűnni, addig lesz hozzáférésed, ameddig szeretnéd használni.

Így folyamatosan inspirálódhatsz később is belőle!

És akkor az utolsó kérdés: mennyibe kerül mindez?

Az Otthon, édes otthon online tanfolyam ára 9900 Ft

Az ár magában foglalja a 7 hetes tananyagot, és a 4 hetes Adventi készülődés anyagát. Számold ki, ha nem hiszed, egy heti tananyag, – melyben rengeteg recept, családi tervezés és szervezés, játék és foglalkozási ötlet a gyerekekkel, és egy komplett Adventi készülődés helyet kapott – nos mindez 900 Ft-ba kerül hetente 🙂

Jelentkezni az alábbi űrlap kitöltésével tudsz!

Miután megadtad az adataidat, egy visszaigazoló levél érkezik a postafiókodba, melyben megtalálod a fizetéshez szükséges adatokat. A tanfolyam kifizetése után 24 órán belül küldöm a tanulószobai regisztrációval kapcsolatos tudnivalókat, és máris vár a Tanulószoba! 🙂

Ez a tanfolyam 2016. október 17-én elindult.
Ha nem szeretnél lemaradni a következő indulás időpontjáról, szívesen értesítelek róla! Kérlek, ehhez add meg az adataidat az alábbi űrlapon!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám: (csak akkor, ha szeretnéd, hogy felhívjalak)

Nem apróbetű!

A megrendelésed elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseirõl szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekrõl szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek érdekében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 14 napon belül e-mailben jelezheted (sarosdi.virag@gyereketeto.hu). A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Megrendelem gombra kattintással a Gyereketető Kft-vel kötötted.