Kávé: főnév.

Egy mágikus ital, ami a „Húzz el, és hagyj meghalni”-t „Jó reggelt, kedvesem”-mé alakítja.

Anyakávé: fogalom

Egyedülálló tanfolyam és összetartó közösség, ami az anyaság minden nyűgét örömmé változtatja.

Az Anyakávé az Otthon, édes otthon online tanfolyam szerves folytatása.

Azért jött létre, mert én még mindig tanulni szeretnék. Hiába van 6 gyermekem, hiába van már 2 unokám, hiába vagyok 25 éves a férjem felesége, még mindig úgy érzem, rengeteg tanulni valóm van ezekről a szerepekről.

És tanulok is örömmel. Azt szeretném, ha mindazt a sok értékes tudást és tapasztalatot, amit megszereztem,  tovább tudnám adni másoknak is.

Ahogy mi, édesanyák sokfélék vagyunk, az Anyakávé sokféle lehet – kinek mi ízlik:

Capuccino

Melange

Bécsi kávé

Ristretto

Ír kávé

Espresso

Cafe latte

A kávézók étlapján is sorakozik a sok finom kávé, az Anyakávét is úgy állítottam össze, hogy minden édesanya megtalálja benne azt, ami őt érdekli, inspirálja, kikapcsolja, feltölti.

 

Az Anyakávé itallapjára olyan kávék kerültek fel, melyekre minden édesanyának szüksége van.

Az egyikre reggel, a másikra délelőtt, a harmadikra este. Van, amelyiket egyedül kortyoljuk, van, amit a barátnőnkkel egy cukrászdában, míg van, amit a férjünkkel szigorúan kettesben.

Az Anyakávét egy online térben működő klubnak álmodtam meg,

Itt azoktól az emberektől tanulunk,

akiket jól ismerek,

szívből ajánlok,

és akiknek a módszereit kipróbáltam,

akikért képes vagyok tűzbe tenni a kezem.

Egy év alatt 12 témát, területet járunk majd körbe.

Azt hiszem, nem lennék hiteles, ha ezt a hatalmas anyagot egyedül készítettem volna el. Hiszen ezt a sokféle tudást képtelen lennék úgy átadni, hogy a lehető legtöbbet tudd kihozni belőle.

Ezeket ugyanis én is másoktól tanultam.

Mivel úgy érzem, ezek nélkül nehezen boldogulnék a mindennapokban, azt szeretném, ha te is elsőkézből kapnád meg mindezt.

12 hónapon keresztül kávézunk majd együtt, miközben hónapról hónapra más témában merülünk el.

Biztos lesz olyan, amiben már otthonosan mozogsz – ennek nagyon örülök, hizsen tudsz inspirálni másokat, akik még kezdők lesznek.

Biztosan lesz olyan téma is, amiben nem próbáltad ki magad – nos, megsúgom, nekem is van egy, amiben nagyon szeretnék még fejlődni…most végre itt a lehetőség!

És akkor nézzük a témákat! A sorrend még nem teljesen végleges, előfordulhat, hogy praktikus célokat szem előtt tartva felcserélődnek.

 • Nyári vakáció Tervező – felkészülés a nyári szünetre. Akár munkahelyen dolgozol, akár otthon, ez a két hetes tervezés sok praktikus ötletet ad majd!

 • 15 nap az önfegyelem fejlesztéséért – tudod, hogy amit eltervezel, meg is valósítsd!

 • Kreatív időmenedzsment – tervezés+rendszer – majdnem fél éve kezdtem, folyamatosan dolgozom rajta, és nagyon jól működik!

 • Pénzügyi tervezés – egy excell táblázatot kapsz programozva – ebben vezetve a család pénzügyeit átlátom az összes kiadást, bevételt, segít megtervezni a család vagy vállalkozás összes pénzzel kapcsolatos dolgait. Természetesen képernyővideókon láthatod majd, hogyan tudod használni, és kérdezhetsz is, ha valamit nem értesz.

 • Jóga otthon – egyedül és gyerekkel. Kifejezetten nőknek összeállított gyakorlatsorok

 • Szoktál filmet nézni a gyerekeiddel? Biztosan. És beszélgetni is szoktatok a filmekről? Tudod, mikor, milyen kérdést célszerű feltenni? Tudod, hogyan szervezz meg egy filmklubot a gyerekeid barátainak? És tudod hogyan nézz filmet kicsi gyerekekkel? Ezeknek a kérdéseknek is egy külön hónapot szentelünk. Kapsz egy filmlistát munkafüzettel, kérdésekkel, módszertannal.

 • Lesz egy teljes hónap, ami rólad fog szólni! Annyi energiát beleteszel a családi életbe, most itt az idő, hogy egy teljes hónapot magaddal foglalkozz! Kiderítjük, mi az, ami kikapcsol, feltölt!

 • Életmódváltás – mivel én is egy éve kezdtem, van mit tanulnom róla. Természetesen egyedül is nekikezdhetsz, de mennyivel könnyebb, ha valaki útbaigazít az elején!

 • Vegyszermentes háztartás – sokáig próbálkoztam, mindenfélét kipróbáltam a mosódiótól kezdve….jó, patakparton, teknőben nem próbáltam! De nincs is erre szükség! Csak valaki mutassa meg, hogyan kell! Hát most meglátod!

 • Élet papírok nélkül – Rendrakás a számítógépen, és Evernote gyorstalpaló. Huh, ez nekem is nagy falat volt, de megérte belevágni!

 • Hogyan lesz rendes gyerekem? Hogyan tanítsam meg rendet rakni? Gondoltad volna, hogy a rendrakáshoz sokféle részképesség együttes működése szükséges? És gondoltál már arra, hogy ez mind visszaköszön majd az iskolában is? A rend és a rendszer a tanulásmódszertan egyik alapvető eleme. Na, ez az én témám! Bocs, kamasz szobákról most nem lesz szó, az ugyanis teljsen más tészta.

 • Egy hónapos menütervezés – ötletek, praktikák

 Hogyan zajlik majd az online tanfolyam?

 • Az Anyakávé online tanfolyam a Gyereketető Tanulószobájában zajlik majd.
 • Hónapról hónapra egy-egy új téma kerül terítékre. A témák különbözőképpen kerülnek feldolgozásra: videók, mp3, letölthető PDF.
 • Lesznek olyan témák, ahol naponta lesz új videó, máshol hetente, illetve olyan is lesz, ahol heti 2-3 új videót kerül fel.
 • Az összes részre igaz, hogy működésben látod majd az anyagokat, tehát valódi videók, képek segítik a jobb megértést!
 • Az anyag ugyan hónapról hónapra jelenik majd meg, de te rugalmasan haladhatsz – olyan ütemben, ahogyan te szeretnél.
 • A tanfolyamhoz egy Fb-csoport is tartozik, itt is, és a tanulószobában is választ kapsz a kérdéseidre!

Az anyagok egyike sem igényel semmiféle előképzettséget, semmi extra eszközt.

Hogyan csatlakozhatsz az ANYAKÁVÉ online tanfolyamhoz?

Görgess lejjebb, és töltsd ki a jelentkezési űrlapot!

Egy automatikus visszaigazolás érkezik majd a megadott emailcímre, melyben megtalálod az utaláshoz szükséges adatokat.

Az Anyakávéhoz 11900 Ft-ért tudsz csatlakozni!

Befizetésed után tudsz regisztrálni a Tanulószobába, ahol később is megtalálod majd a videókat és a letölthető anyagokat.

A program a “Nyitva van a Tanulószoba” akció alatt folyamtosan fogadja a jelentkezőket! A Tanulószoba 2017. augusztus 15-én éjfélig lesz nyitva! Eddig az időpontig bármikor csatlakozhatsz a programhoz.

Szeretettel várlak!

Meddig marad elérhető a tanfolyam?

Azt szoktam mondani, hogy ameddig az internet el nem fogy…ez a program nem fog eltűnni, addig lesz hozzáférésed, ameddig szeretnéd használni.

Így folyamatosan inspirálódhatsz később is belőle!

Jelentkezni az alábbi űrlap kitöltésével tudsz!

Miután megadtad az adataidat, egy visszaigazoló levél érkezik a postafiókodba, melyben megtalálod a fizetéshez szükséges adatokat. A tanfolyam kifizetése után 24 órán belül küldöm a tanulószobai regisztrációval kapcsolatos tudnivalókat, és máris vár a Tanulószoba! 🙂

Ez a tanfolyam elindult.
Ha nem szeretnél lemaradni a következő indulás időpontjáról, szívesen értesítelek róla! Kérlek, ehhez add meg az adataidat az alábbi űrlapon!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám: (csak akkor, ha szeretnéd, hogy felhívjalak)

Nem apróbetű!

A megrendelésed elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseirõl szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekrõl szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek érdekében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 14 napon belül e-mailben jelezheted (sarosdi.virag@gyereketeto.hu). A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Megrendelem gombra kattintással a Gyereketető Kft-vel kötötted.