Védett: Gyereketető klub – iskolás
Ez a tartalom jelszóval védett, megtekintéséhez alul meg kell adni a jelszót:
Jelszó:
Ez a tartalom jelszóval védett, megtekintéséhez alul meg kell adni a jelszót:
Jelszó:
Ez a tartalom jelszóval védett, megtekintéséhez alul meg kell adni a jelszót:
Jelszó:
Ez a tartalom jelszóval védett, megtekintéséhez alul meg kell adni a jelszót:
Jelszó:
Ha nyár, akkor nálunk padlizsán pástétom készül nagyüzemben… Kizárólag faszénen sütve, mert így lesz kellemesen füstös íze. Egy alkalommal 10-12 padlizsánt sütünk, egészben. A padlizsánt megszurkáljuk, és héjastul, egészben teljesen löttyedtre sütjük. Hagyjuk kihűlni őket, majd egy mozdulattal lehúzzuk a héjukat. Egy fakéssel szétnyomkodjuk a padlizsánhúst, és összekeverjük egy fej apróra vágott vöröshegymával, és kb…
Részletek
Talán mindannyian úgy vagyunk, hogy mindenből a legjobbat szeretnénk adni a gyermekeinknek – és ez így van rendjén. Azonban a fránya körülmények megkötik a kezünket: nyáron sem tudjuk megtriplázni a szabadságunkat, a munkahelyünk pedig a nyaralás idejére sem triplázza meg a munkabérünket. Így aztán nem jutunk el a tengerpartra, nem jut pénz minden nap állatkertbe menni, és…
Részletek
Ez a tartalom jelszóval védett, megtekintéséhez alul meg kell adni a jelszót:
Jelszó:
Az illatosítók már az adventi vásárra készülnek. Évek óta ennek volt a legnagyobb sikere. ITT megtalálod a receptet, és a pontos leírást hozzá. Szeretem benne, hogy egyszerűen csomagolható, díszíthető, és környezetbarát, hiszen az üveg újra felhasználható. Karácsony közeledvén, mézeskalács illatú illóolajjal készítettem 🙂 Szalagok helyett befőttsapkával is kísérleteztem 🙂 Ha a zselatinos megoldás nem…
Részletek
Ez a tartalom jelszóval védett, megtekintéséhez alul meg kell adni a jelszót:
Jelszó:
Nem is tudom, mit ettünk, és mit ittunk akkoriban, amikor még nem voltak gasztroblogok….az biztos, hogy bodzából csak szörpöt készítettem. Aztán rátaláltam Limara blogjára, és kinyílt a világ! Itt van rögtön a bodzazselé…eszembe nem jutott volna, hogy ilyen formában is eltegyem télre a tavasz ízeit! Az eredeti receptet ITT találod. Én annyit változtattam rajta, hogy…
Részletek
Ez a tartalom jelszóval védett, megtekintéséhez alul meg kell adni a jelszót:
Jelszó:
Cookie-kat használunk a weboldalon. Ezekről többet megtudhatsz, illetve szabályozhatod a működésüket ide kattintva: Beállítások
Az itt található beállítási lehetőségek a GDPR miatti előírás végett jelennek meg.
Az oldal működéséhez szükséges cookie-kat engedélyezni kell, hogy elmenthessük a cookie-kkal kapcsolatos döntésedet.
Ha nem engedélyezed ezen cookie-kat, akkor nem tudjuk elmenteni a döntésedet. Ez azt jelenti, hogy minden weboldal látogatásnál meg kell ismételned a cookie-kkal kapcsolatos döntésedet.
További információk: Adatvédelmi tájékoztató