image_pdfimage_print

– Elképesztő módon tartja a ceruzát!

– Alig látszik a ceruza nyoma a papíron!

– Vagy éppen ellenkezőleg: átüt a negyedik oldalon is!

– A betűk táncolnak a sorok között!

– Egyszerűen olvashatatlan az írása!

– Mire leír egy szót, beesteledik! A betűk egyszer nagyok, máskor olyan picik, hogy alig látni őket!

– Nem hagy távolságot a szavak között, előfordul, hogy az egész mondatot egybeírja!

Ismerős mondatok?

Ha a fenti felsorolásból van olyan mondat, amit már te is hallottál, és sajnos egyet kellett vele értened, akkor ezt a fejlesztő programot a te gyermekednek állítottam össze!

Olvasd el a részleteket!

Ez a fejlesztő program ott kezdődik, hogy megfogjuk a ceruzát! Majd 10 hét alatt eljutunk odáig, hogy mondatokat írunk.

Ez sajnos nem jelenti azt, hogy 10 hét alatt csoda történik, bár előfordult már az is.

Változás azonban lesz, ebben biztos vagyok.

Miért lehetek ebben olyan biztos?

Mert a gyermeked az írás 10 területén kap komoly technikai segítséget.

Nézzük, melyik ez a tíz terület!

A kézírás 10 területe, amelyekben hatékony segítséget nyújt a program:

 1. Nagymozgásos játékok – ugyanis az írásmozgások fejlődését a fej, a törzs és a vállak mozgásainak fejlesztésével alapozzuk meg, készítjük elő.
 2. A ceruza helyes tartásának alakítása – egy kis elmélet arról, melyik apró mozzanat miért fontos, és ceruza-gyakorlatok, játékok várnak majd.
 3. A tér kitöltése – gondoltad volna, hogy néha a színezést is tanítani kell? És tudod, ez milyen sokat segít majd a betűk formálásánál?
 4. Vonalvezetés – előveszünk néhány 50 éves technikát, amit kár volt száműzni az írás-tanítás során.
 5. Eligazodás a sorok között – apró praktikák, melyek sokat segítenek, plusz nyomtatható lapok nagyobb sorközökkel, illetve színkódolással, így sokkal könnyebb lesz eligazodni a füzetben is.
 6. Ismerkedés a vonalakkal: egyenes? görbe? honnan indul? hová érkezik? hogyan halad?
 7. A magyar ábécé betűi – megfigyeljük, csoportosítjuk őket. Ez a lépés tapasztalatom szerint teljesen kimarad az iskolai anyagból, pedig nagyon fontos!
 8. A betűk alakítása – nézzük végig újra, hol akadt el a gyermeked!
 9. Egyre kisebb a hely – immár beleférünk a szabványos vonalközökbe is!
 10. Betűkből szavak, szavakból mondatok – kreatív ötletek, játékok, hogy a betűk szavakká kapcsolódjanak, de a szavakat ne írja egybe!

És mindez nyáron? Most, amikor nyaralunk, amikor örülünk, hogy elfelejtettük az iskolát?

Iskola??? Ennek a programnak nem sok köze van az iskolához! Éppen az a lényeg, hogy feledtessen minden kudarcot, melyet az iskolai írástanulás során szerzett a gyermeked!

 A feladatok egytől egyik játékos kihívások inkább, mint tananyag-szerű leckék!

Lássuk akkor egyben, mit kap a gyermeked a Finommotorika fejlesztése ceruzával fejlesztőprogramtól!

 • Hatékony segítséget a kézírás 10 területén
 • Megtapasztalja, hogy a kézírás nem egy borzalmas és megtanulhatatlan készség, hanem elsajátítható. Lehet, hogy nem lesznek gyöngybetűi, de olvashatóbban tud majd írni.
 • Játékos, korához illő kihívások teljesítésével az önbizalma is erősödik majd!
 • Rendszer kerül a nyári napjaiba is, de ez a rendszer rugalmas, és nem megterhelő.
 • Igaz, nem varázsütésre, de alapvetően megváltozik az írásképe.
 • És végül az ajándék tanulásmódszertani tréning a többi területen is segíti őt az iskolában!

 Hogyan zajlik majd az online fejlesztőprogram?

 • A Finommotorika fejlesztése ceruzával online program a Gyereketető Tanulószobájában zajlik majd.
 • Hétről hétre elérhető lesz egy-egy rész, melyet a Tanulószobába belépve tudsz elérni.
 • Minden héten egy videó vár majd, melyekben igazi gyerekek mutatják be a gyakorlatokat.
 • A videók mellé mindig lesz letölthető anyag, melyben a gyermeked dolgozik, illetve nyomon követheted a fejlődését!
 • Az anyag hétről hétre jelenik majd meg, de te rugalmasan haladhatsz – olyan ütemben, ahogyan te szeretnél.
 • A heti anyagok egyike sem igényel semmiféle előképzettséget, semmi extra eszközt, de néhány dolgot azért majd be kell szerezned. Ezen eszközök listáját eléred majd azonnal, ahogy hozzáférést kapsz a programhoz. Ne aggódj, semmi speciális eszköz nincs a listán, és nagy részükre amúgy is szükség van az iskolában, vagy a háztartásban.

Milyen életkorban, és kinek hatékony segítség a Finommotorika fejlesztése ceruzával online program?

A program elsősorban 1-2. osztályt végzett gyerekeknek tud segíteni, abban az esetben, ha a gyermek írásképe rendeztlen, kusza, illetve, ha a gyermek diszgráfiával küzd.

Azonban az ősszel nagycsoportot kezdő ovisok számára is kiváló lehetőség megelőzni a nagyobb problémák kialakulását. A program hetedik hetéig biztosan megoldhatók a feladatok számukra is. Utána nagyban függ egyéni adottságoktól, de a későbbiekben folytatható.

Természetesen a diszgráfiát ez a program sem tudja 10 hét alatt semmissé tenni, de nagyon sokat segít abban, hogy az íráskép rendezettebbé váljon, illetve sok olyan ötletet találsz a programban, amit az iskolai tanórákon is alkalmazni tud majd!

Segítség lehet abban az esetben is, ha a gyermek most végezte el a nagycsoportot, iskolába készül, de a szülőknek jelezték a szakemberek, hogy az írásával lehetnek problémák a későbbiekben. Ebben az esetben kicsit módosul majd a program menete, de ez a tartalmat nem érinti, a hatékonyságát inkább pozitívan befolyásolja.

A program azonban semmiképpen nem alkalmas 3-4. osztályt végzett gyerekeknek, mert a módszerek és a játékok nem az ő korosztályukat szólítják meg!

Hogyan csatlakozhatsz a Finommotorika fejlesztése ceruzával online programhoz?

Görgess lejjebb, és töltsd ki a jelentkezési űrlapot!

Egy automatikus visszaigazolás érkezik majd a megadott emailcímre, melyben megtalálod az utaláshoz szükséges adatokat.

Befizetésed után tudsz regisztrálni a Tanulószobába, ahol később is megtalálod majd a videókat és a letölthető anyagokat.

A program a “Nyitva van a Tanulószoba” akció alatt folyamtosan fogadja a jelentkezőket! A Tanulószoba 2017. augusztus 15-én éjfélig lesz nyitva! Eddig az időpontig bármikor csatlakozhatsz a programhoz.

Szeretettel várlak!

Meddig marad elérhető a tanfolyam?

Azt szoktam mondani, hogy ameddig az internet el nem fogy…ez a program nem fog eltűnni, addig lesz hozzáférésed, ameddig szeretnéd használni.

Így folyamatosan dolgozhattok később is belőle!

És akkor az utolsó kérdés: mennyibe kerül mindez?

A Finommotorika fejlesztése ceruzával online program ára 9900 Ft

A 9900 Ft magában foglalja a 10 hetes tananyagot, valamint az összes – a programhoz tartozó nyomtatható munkalapok árát is.

Jelentkezni az alábbi űrlap kitöltésével tudsz!

Miután megadtad az adataidat, egy visszaigazoló levél érkezik a postafiókodba, melyben megtalálod a fizetéshez szükséges adatokat. A tanfolyam kifizetése után 24 órán belül küldöm a tanulószobai regisztrációval kapcsolatos tudnivalókat, és máris vár a Tanulószoba! 🙂

Bármilyen kérdésed van a programmal kapcsolatban, elérsz a hello@skillo.hu emailcímen vagy a 06/30 68 24 159-es telefonszámon! Kérlek, telefonon csak hétköznap keress 9-17 óra között! Emailt akár vasárnap éjjel is írhatsz – jó eséllyel azonnal kapsz választ is 🙂

És mi van, ha mégsem teszik?

Hát van olyan…hiába igyekeztem pontosan leírni, miről szól a program, esetleg azt gondolod, ez csupán merketing, és te csak a saját szemednek hiszel. Nos, én azt mondom, igen, nézd meg magad, győződj meg róla, hogy tényleg olyan, mint ahogy itt olvasod! Az első két programja után még mindig meggondolhatod magad, és azt mondhatod, köszi, ez nekünk mégsem kell, és én töröllek a programból, és visszautalom a teljes részvételi díjat, amit kifizettél!

Nem apróbetű!

A megrendelésed elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseirõl szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekrõl szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek érdekében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 14 napon belül e-mailben jelezheted (hello@skillo.hu). A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Megrendelem gombra kattintással a Gyereketető Kft-vel kötötted.