image_pdfimage_print

“Az ember bárhol van is, csak attól tud tanulni, akit szeret”

Goethe

Ezt a könyvet nem szakembereknek írtam, hanem szülőknek. Neked, ha édesanya vagy édesapa vagy.

Nem véletlenül.

Biztos vagyok benne ugyanis, hogy te vagy az, aki a legnagyobb hatással vagy a gyermekedre, és te vagy az, aki a fejlődését legoptimálisabban tudod befolyásolni.

 A Finommotorika fejlesztése ceruza nélkül című könyvből megtudhatod, hogyan tudsz úgy játszani a gyermekeddel, hogy a közös tevékenyésg örömforrás legyen mindkettőtök számára, és eközben gyermeked finommotorikai képességei is fejlődjenek.

borító (1)

A könyvben számos játékötletet találsz, melyek többféle tematika szerint is csoportosítva vannak. Ezért gyorsan megtalálod azokat a játékokat, melyekre éppen szükséged van!

Így ha egy adott eszközhöz keresel ötleteket (pl. ruhacsipesz, vagy éppen muffinsütő), vagy éppen egy-egy konkrét problémára keresel megoldást, esetleg számodra éppen a játékra fordítható idő a meghatározó, nem gond! Csak kinyitod a könyvet, és máris kezdhetitek a játékot!

A könyvben – többek között – az alábbi kérdésekre találsz választ:

  • mi is az a finommotorika?

  • melyik életkorban milyen játékok, tevékenységek fejlesztik gyermeked finommotorikus képességeit?

  • hogyan tudod előkészíteni a helyes ceruzafogást?

  • hogyan tudod erősíteni a kis kezek izmait?

  • hogyan enyhítheted a görcsös mozdulatokat?

  • miért jó, ha te játszol a gyermekeddel?

  • mely képességek mutatnak szoros összefüggést a finommotorikus képességekkel?

Ezekről a témákról teljesen közérthető megfogalmazásban írtam, ahogyan a blogon is megszokhattad. A könyv a 3-7 éves gyerekek szüleinek szól. 115 oldal, puhafedeles.

A könyv ára 4900 Ft, ehhez adódik hozzá a 490 Ft-os szállítási költség. A könyvet magyarországi címre a DPD futárszolgálat kézbesíti.

Hogyan tudod megrendelni a könyvet?

A könyv jelenleg e-book formátumban kapható. Megvásárolhatod a Skillo webshopban! KATT IDE!

Nem apróbetű!

A megrendelésed elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseirõl szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekrõl szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek érdekében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 14 napon belül e-mailben jelezheted (hello@skillo.hu). A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Megrendelem gombra kattintással a Gyereketető Kft-vel kötötted.