“Az ember bárhol van is, csak attól tud tanulni, akit szeret”

Goethe

Ezt a könyvet nem szakembereknek írtam, hanem szülőknek. Neked, ha édesanya vagy édesapa vagy.

Nem véletlenül.

Biztos vagyok benne ugyanis, hogy te vagy az, aki a legnagyobb hatással vagy a gyermekedre, és te vagy az, aki a fejlődését legoptimálisabban tudod befolyásolni.

 A Finommotorika fejlesztése ceruza nélkül című könyvből megtudhatod, hogyan tudsz úgy játszani a gyermekeddel, hogy a közös tevékenyésg örömforrás legyen mindkettőtök számára, és eközben gyermeked finommotorikai képességei is fejlődjenek.

borító (1)

A könyvben számos játékötletet találsz, melyek többféle tematika szerint is csoportosítva vannak. Ezért gyorsan megtalálod azokat a játékokat, melyekre éppen szükséged van!

Így ha egy adott eszközhöz keresel ötleteket (pl. ruhacsipesz, vagy éppen muffinsütő), vagy éppen egy-egy konkrét problémára keresel megoldást, esetleg számodra éppen a játékra fordítható idő a meghatározó, nem gond! Csak kinyitod a könyvet, és máris kezdhetitek a játékot!

A könyvben – többek között – az alábbi kérdésekre találsz választ:

  • mi is az a finommotorika?

  • melyik életkorban milyen játékok, tevékenységek fejlesztik gyermeked finommotorikus képességeit?

  • hogyan tudod előkészíteni a helyes ceruzafogást?

  • hogyan tudod erősíteni a kis kezek izmait?

  • hogyan enyhítheted a görcsös mozdulatokat?

  • jobb kezes? bal kezes? – mikor dől el, mikor kell közbelépni, honnan kérhetsz segítséget?

  • mely képességek mutatnak szoros összefüggést a finommotorikus képességekkel?

Ezekről a témákról teljesen közérthető megfogalmazásban írtam, ahogyan a blogon is megszokhattad.

A könyv novemberben fog megjelenni, egyelőre előrendelésre van csak lehetőséged.

Ha azonban most megvásárolod, megspórolod a postaköltséget és kedvezményes áron jutsz hozzá.

A könyv ára előrendelésben: 3900 Ft, ezen felül már semmilyen költség nem terhel a továbbiakban, tehát a szállítási költség sem! Előrendelésben egyelőre csak magyarországi címre tudom küldeni a könyvet!

Még kedvezményesebb áron szeretnél hozzájutni a könyvhöz? Jelentkezz a most induló “Finommotorika fejlesztése – 25 héten keresztül” programra! A részletekért KATT IDE!

 

A könyv ára a megjelenés után 4900 Ft+postaköltség a Magyar Posta díjszabása szerint.

Hogyan tudod megrendelni a könyvet?

Miután az alább található űrlapon megadtad az adataidat, egy visszaigazoló levél érkezik a postafiókodba, melyben megtalálod a fizetéshez szükséges adatokat. A könyv kifizetése után 24 órán belül küldöm a számlát! Ezt követően emailben értesítlek a megjelenés pontos dátumáról, illetve a könyv szállításának időpontjáról!

Számlázási neved (kötelező)

Számlázási címed (kötelező)

Email cím (kötelező)

Hány példányt szeretnél a könyvből?

Telefonszám (kötelező)

Postacímed (ide küldöm a könyvet)

Nem apróbetű!

A megrendelésed elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseirõl szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekrõl szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek érdekében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 14 napon belül e-mailben jelezheted (sarosdi.virag@gyereketeto.hu). A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Megrendelem gombra kattintással a Gyereketető Kft-vel kötötted.