2017-ben is folytatódik a Gyereketető-Klub! Gyere közénk te is!


Végre 5 óra, befejezted a munkát, indulsz a gyerkőcért az oviba…hazafelé még beurasz a boltba, majdnem 6 óra, mire hazaértek – jó volna még játszani is egyet a gyerkőccel, de mit is játszunk? Mire kitalálsz valamit, már inkább csak vacsi, és egy esti mese fér bele a napba. Sebaj, majd holnap…de holnap kezdődik minden újra…végre 5 óra, befejezted a munkát…

Vagy olyan szerencsés helyzeted, hogy otthon lehetsz egész nap a kisebb tesóval? Óh, akkor neked mindenre van időd! Hm…vagy mégsem? Házimunka, a mosás, főzés , a kicsivel való foglalkozás neked is idő? Ma sem tudtál 5 perc alatt kitakarítani? Mire a nagyobbat is hazahozod az oviból, már nincs energiád arra, hogy játékok után nézz?

Pedig te is azok közé az édesanyák közé tartozol

  • akik számára fontos a gyermekeikkel töltött minőségi idő?
  • akik felelősséget éreznek gyermekük képességeinek optimális fejlődéséért?
  • akik szívesen játszanak, alkotnak, tevékenykednek együtt a gyermekükkel?

Akkor olvass tovább!

GYEREKETETŐ KLUB


Neked tudok segíteni abban, hogy ne múljon el nap közös játék nélkül!

Hát nem fog – mégsem kell órákat azzal töltened, hogy ötleteket keress a neten!

A Gyereketető klub teljesen megújult formában jelentkezik majd hónapról hónapra.

Milyen is a Gyereketető klub?

Minden hónapban egy adott témát járunk körül, melyet egy-egy tanulási képesség fejlesztésével kötünk össze. Ráadásul nap mint nap másféle módon küzelítjük meg az adott témakört.

Hogyan is képzeld el az egészet?

Lássuk!


Az első hónap témája például az emberi test. Ehhez a testséma fejlesztése képességét kapcsoltam hozzá, azt hiszem, keresve sem találtam volna jobbat.

Februárban tehát minden hétfőn 7 játékot küldök majd, minden nap más szemszögből feldolgozva a az Emberi test témakörét:

Hétfőn – nagymozgás

Kedden – finommozgás

Szerdán – kézműveskedés, művészet (zene, mese, vers)

Csütörtökön – kísérlet

Pénteken – érzékszervek fejlesztése

Szombaton – okosító játék

Vasárnap – családi játékötlet

Természetesen a napok játékait tetszőlegesen variálhatod! 🙂

A küldött játékok mindegyikről elmondható, hogy a testséma fejlődését szolgálják majd. A játékokat úgy állítottam össze, hogy a hónap végére egy mappában összegyűjtve a játékokat, a gyerkőc apránként elkészít egy lapbookot is.


Ráadásul azon igyekeztem, hogy a játékokat már 2 éves kortól is használni tudd. Ezért több életkorhoz is igazíthatod, nagyjából 2 éves kortól egészen első osztályos korig lehet variálni a játékokat! Így ezek segítségével egyszerre tudnak játszani a testvérek is. Természetesen a kisebb gyerekek esetében előre nehezen megjósolható, mivel szeretnének játszani, de nagyrészt kedvelik az olyan tevékenységeket, amit olvashatsz majd.

A Gyereketető klub elsősorban 2-7 éves gyerekeket nevelő szülőknek szól!

További témakörök az év során:

Állatkerti séta, A Balaton, A dínók, A családom, A húsvéti tojás, A szivárvány színei, Az időjárás, Rovarok és bogarak, Adventi naptár, és néhány téma maradjon meglepetés!


A 2017-es tagság január 23-án indul.

A Tanulószobába belépve találod majd hétről hétre a játékok leírását, bemutatását, és a letöltéshez szükséges linkeket!

Az első héten, január 23-30-ig megkapod az előkészületekhez szükséges tudnivalókat. Ezek sokat segtenek majd abban, hogy ügyesen szervezd meg a játékokhoz szükséges időt, és környezetet!

Ekkor nyílik a zárt Fb-csoport is, ahol időről időre élővideón nézheted meg, hogyan tudod használni a tanulószobában található anyagokat! Az élővideók során rögtön tudsz kérdezni is 🙂

Január 30-án pedig már az első hét játékait, illetve nyomtatható anyagait töltheted le!

A klub tagjaként 50%-os kedvezménnyel tudsz majd vásárolni az új webshopban, illetve a 2017-ben elkészülő új programokra is 50% kedvezménnyel tudsz jelentkezni.


 

A klub tagság csak 12 hónapra vásárolható meg, és így 2017-január 2-tól 2018 január végéig tart.

A Gyereketető klub tagság ára 12 hónapra:  23 900 Ft

Ha nem szeretnél tag lenni, több anyagot megtalálsz majd a webshop-ban is, és megvásárolhatod a későbbiekben. Lesznek azonban olyan anyagok is, melyekhez csak a Gyereketető-klub tagjai jutnak hozzá, és nem kerülnek ki a webshop kínálatába.


Ha bármilyen kérdésed van,

  • felteheted emailben: sarosdi.virag@gyereketeto.hu
  • hívhatsz telefonon: 06/30-68-24-159

JELENTKEZNI  AZ ALÁBBI ŰRLAP KITÖLTÉSÉVEL TUDSZ:

 

Számlázási neved (kötelező)

Számlázási címed (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám (kötelező)