Szeretnéd megkönnyíteni gyermekednek az óvoda és az iskola közti váltást?

Segítek benne!

Szülőként és szakemberként is jól ismerem az óvodától való búcsúzás és az iskolával való ismerkedés csodálatos és egyben nehéz időszakát.

Hat gyermekemmel már végigjártam ezt az utat, gyógypedagógus-logopédusként pedig több száz gyereket segítettem az iskolakezdésben.

Immár negyedik éve online formában is segítem a családokat, hogy az iskolakezdést egy vidám, játékos év előzze meg.

“Aki azt képzeli, hogy minden gyümölcs
ugyanakkor érik meg, mint a szamóca,
az semmit sem tud a szőlőről.”
PARACELSUS

Pontosan tudom, hogy minden gyermek más képességekkel rendelkezik: van aki csodálatosan rajzol, más ügyesen biciklizik, a harmadik pedig fejben számol már az oviban is.

Az óvoda utolsó évében mégis egy egységes mérce elé kerülnek és hirtelen pontokban mérik az erősségeiket és a gyengeségeiket.

Holott ennek nem kell egy éles váltásnak lennie!

Az Iskolás leszek! online tanfolyam során abban segítek, hogy a készülődés vidám és játékos időszak legyen az egész család számára!

KÉRDÉSEK, MELYEKRE VÁLASZT KAPSZ A TANFOLYAM SORÁN:

Mi alapján mérlegeljem, hogy elég érett-e már az iskolára?

Miben lenne szüksége támogatásra? Hogyan segíthetek neki?

Mit kéne most megtanulnia és mi az, ami ráér a suliban?

Hogyan tudom valósítani vidám, játékos formában ezt a felkészülést, hogy ne érezze kényszernek, elvárásnak?

Hogyan tudom segíteni abban, hogy ne izguljon, ne szorongjon majd az iskolában?

Ha ezek a kérdések számodra is ismerősek, akkor a legjobb helyen jársz.

 

Ezek foglalkoztattak engem is, mikor a gyermekeim nagycsoportosak lettek!

A tanfolyam során választ kapsz ezekre és nyugodt, kiszámítható időszakká válik számotokra az iskolakezdés.

Az “Iskolás leszek!” tanfolyamnak épp az a lényege, hogy pontosan látni fogod, hogy mire van szüksége a gyermekednek.

Igazából te fogsz felkészülni, a gyereknek csak egy dolga marad: játszani. 🙂

A program segítségével magabiztos és tájékozott lehetsz az utolsó óvodai évvel kapcsolatban és jobban megismerheted a gyermeked szükségleteit, képességeit.

A tanfolyamot korábban elvégzők ezt írták

“Mi azért csatlakoztunk a programhoz, mert a kisfiam év eleji felmérője nagyon rosszul sikerült. Megijedtem, hogy fogjuk behozni a lemaradásunkat? Lelkiismeretesen csináltuk a programot, minden nap, a kisfiam hétvégén sírt, hogy Virág néni miért nem küldött akkor is játékot! A tavaszi visszamérésen 92%-os lett a tesztünk! Már alig várja a sulit a kisfiam, én pedig teljesen nyugodt vagyok, tudom, hogy minden rendben lesz! A gyereketetős játékokat csak ajánlani tudom, mi mindet szeretjük!”

“Tanfolyam halmozók vagyunk, középső csoportban már elvégeztük a Finommotorika tanfolyamot. Az óvónénik nem győztek csodálkozni Anna fejlődésén! Ezek után természetesen nem volt kérdés, hogy a sulira is a Gyereketetővel készülünk! Hála Virág gondosságának, időben kiderült minden apró probléma, és szeptemberre szépen fel is hozta magát Anna! Várjuk a sulit, az óvónénik és az ovis fejlesztő szerint Anna a legügyesebb gyerekek közé került! Köszönjük szépen!”

“Október elején majden sokkot kaptam, amikor az iskolaérettségi vizsgálat után Petinek kislétszámú iskolát javasoltak, mert téveszti az irányokat, és a szókincse is elmaradt a korosztályához képest. Virág azonban megnyugtatott, hogy ha minden nap dolgozunk a játékokkal, ez rendeződhet! Így is lett, Peti az egy év készülődés alatt a betűket is megtanulta, természetesen játékosan, soha nem eröltettünk nála semmit. A program során küldött  játékokat egytől egyig élvezte!”

“Az én kislányomnak teljesen jól sikerültek az iskolaérettségi tesztjei, mégis úgy éreztem, hasznos lesz nekünk ez a tanfolyam. Ugyanis nincs az a mennyiségű játékos feladat, ami Hédinek elég! Természetesen ezek a játékok is nagyon tetszettek neki, sokszor a kisebb tesóval együtt játszottuk őket. Ő még csak középső csoportos, de hihetetlenül sokat fejlődött, amire nem is számítottam! Biztos vagyok benne, hogy végigmegyünk újra a tanfolyam anyagán! Köszönöjük szépen, csodálatos volt a készülődés éve számunkra!”

Mit tartalmaz a program?

A program elején részletesen megmutatom az iskolaérettségi teszteket. Elmondom, hogyan tudod felkészíteni a gyermekedet a felmérésre, és elmondom azt is, mi az, ami semmiképpen nem szolgálja a gyermeked érdekeit!

A kinyomtatott játékok praktikus tárolásához a GLS futára visz egy egyedi tervezésű mappát. Így minden játék egy helyen lesz, nem kallódnak el az apróbb részei. Gyermeked pedig bármikor előveheti és játszhat velük.

Gyermekeddel elvégezhetsz egy általam összeállított iskolaérettségi vizsgálatot, melynek kiértékeléséhez minden segítséget megadok majd.

Így megtudhatod, melyek az erősségei illetve az is kiderül, mely területek azok ahol még jó lenne, ha fejlődne.

December elején egy meglepetés-csomag is érkezik majd, amit a karácsonyfa alá tehetsz gyermeked számára. Erről most még nem árulhatok el többet, hétpecsétes titok!

Hétről hétre új játékok várnak gyermekedre a tanulószobában. Videókon mutatom meg, melyik játékokkal hogyan tudtok játszani. Külön kitérek azokra a területekre, ahol gyermekednek fejlődésre van szüksége!

A letölthető játékokon kívül minden részképességhez ajánlok olyan hétköznapi tevékenységet, ami az adott képesség fejlődéséhez segíti hozzá a gyermekedet. Ezeket beillesztheted a mindennapi rutinok közé, így még hatékonyabbá válik a program is.

Az online tanfolyam előnyei

 • Akkor veszed elő a játékokat, amikor gyermeked kipihent, jókedvű, és jóllakott. Így fog tudni legjobb képességei szerint dolgozni.
 • Nem kell hozzá kimozdulni a lakásból. Most még hihetetlen, de nemsokára itt vannak a hűvös, esős, őszi esték, amit a sötét, fagyos téli délutánok követnek majd.
 • Nem fog elmaradni egyetlen foglalkozás sem értekezlet vagy betegség miatt. Bármikor be tudjátok pótolni a játékot, hiszen korlátlan ideig hozzáférsz az összes tartalomhoz.
 • Nincsenek váratlan költségek, hiszen a játékok mindegyike egyszerűen elkészíthető, nyomtatható, vagy filléres alapanyagokból elkészíthető.

Hogyan zajlik a program?

 • Jelentkezés után egy levél érkezik a jelentkezéskor megadott emailcímre. Ezért fontos, hogy helyesen írd a címet! Kérlek, ellenőrizd, mielőtt elküldöd!
 • A tanfolyam kifizetése után a számla és egy újabb levél érkezik, melyben részletesen leírom, hogyan férsz hozzá a tanfolyam anyagaihoz!
 • A tanfolyamra bejelentkezve megismerkedhetsz a tanfolyami felülettel.

  A tanfolyam első blokkja 2018. szeptember 14-én, pénteken lesz elérhető. Ebben részletesen, videókon mutatom be a ma használt iskolaérettségi teszteket. Elmondom, melyik mit vizsgál, melyiknek mi a lényege. Megtudod azt is, hogyan készítsd fel gyermekedet az iskoalérettségi vizsgálatra!

 • 2018. szeptember 21-én egy általam összeállított 100%-ban játékos iskolaérettségi vizsgálatot érhetsz el a felületen. Természetesen részletes, mindenre kiterjedő segítséget adok ahhoz, hogy te magad fel tudd mérni a gyermekedet a játékok segítségével!
 • Napra pontos dátumot nem tudok még mondani, de október elejéig biztosan megérkezik a gyűrűs mappa, melyben a következő időszakban elérhető játékokat lefűzve tudjátok tárolni.
 • 2018. szeptember 28-től kezdve 2019. május 24-ig, minden hónap első csütörtök reggelén egy hónapra szóló játékcsomagot tölthetsz le. Így egy hónap játékait egyben is kinyomtathatod.

  A játékokhoz tartozó videó azonban hetente jelenik majd meg. A tanfolyam során bármikor kérdezhetsz – ez teljesen természetes.

  A játékokhoz korlátlan ideig hozzáférsz, tehát a későbbiekben (pl. kistestvér) is tudod használni ezeket!

 • Karácsony előtt egy meglepetéscsomag érkezik majd a gyermeked számára, amit akár a karácsonyfa alá is tehetsz!

Mennyibe kerül?

 

Számomra fontos volt, hogy ez a program azoknak is alternatívát nyújtson, akik akár anyagi okokból, akár időbeosztás miatt nem vehetik igénybe külön fejlesztőpedagógus segítségét.

A foglalkozások vagy éppen a különböző szakkörök díjának töredékéért, mindössze havonta alig több, mint 3000 forintért elérhető az “Iskolás leszek!” program.

A gyermekednek rengeteg játékot, neked pedig magabiztosságot nyújt majd a közösen eltöltött idő.

 • A programhoz korlátlan ideig hozzáférsz, így akár a kistesó számára sem kell újra kifizetned.
 • Ha szakemberhez fordulsz segítségért, egyetlen foglalkozásért többet kell fizetned, mint a program során egy teljes hónap játékaiért.
 • Az Iskolás leszek! online tanfolyam ára 35 900 Ft.
 • A 35 900 Ft befizetése után már semmilyen költséget nem számolunk fel. Az ár magában foglalja a tanulószoba játékaihoz való hozzáférést, a játékos iskolaérettségi vizsgálatot, az egyedi tervezésű játékmappát és a karácsonyi meglepetés-csomagot.

Hogyan csatlakozhatsz?

1. lépés

Töltsd ki az oldal alján található űrlapot!

Kérlek, figyelj arra, hogy az emailcímedet jól írd be!

Ha van kuponkódod, feltétlenül írd be!

Ha nincs, akkor hagyd üresen ezt a mezőt!

2. lépés

Kattints a “Jelentkezem!”gombra!

Ha bankkártyás fizetést választottál, az oldal átirányít az OTP SIMPLE PAY hivatalos oldalára.

A kártyaadataid itt teljes biztonságban vannak, illetéktelenek nem férnek hozzá!

3. lépés

Ellenőrizd a postafiókodat, megérkezett-e a visszaigazoló levél! Ha nem találod, ellenőrizd a spam és promóciók mappákat is!

Ha nem kaptad meg a visszaigazolást, írj a gyereketeto@gmail.com címre, és segítek!