Ha eddig még nem jelentkeztél a GYEREKETETŐ FB-csoportba, akkor most éppen itt az ideje! Ugyanis ezt a receptet ott osztotta meg Annamária.
Rögtön kipróbáltam, mert a gyerekeim odavannak a rántott sajtért.
Természetesen én is szívesen készítem, csak kicsit körülményes.
A dupla panír sok munka, és a sajtot nem lehet 10 perc alatt bepanírozni, mint a gombát vagy a csirkemellet.
Ha előtte fagyasztóba pakolom, az is megoldás, tényleg nem folyik ki, de nekem ritkán van ott tálcányi helyem.
Ezzel a módszerrel azonban 10 perc előkészítés után már sültek is a golyók, és repültek a tányérokra.
A recept ismét nagyon egyszerű, elronthatatlan.
Reszelj le 30 dkg sajtot a reszelő legkisebb lyukán! Keverd el 1 db tojással, és 1 evőkanál liszttel! Gyúrj belőle golyókat, majd forgasd meg zsemlemorzsában!
Már mehet is a forró olajba!
Előnye, hogy nem szívja meg magát olajjal, ezért hidegen is finom. Nálunk már meg is rendelték az uzsonnás dobozokba! Zöldséget csomagolok mellé, és már vihetik is!
Nem szeretnél lemaradni az újdonságokról? Iratkozz fel a hírlevélre!
Ma kipróbáltam, finom lett!
Köszönöm a visszajelzést! 🙂
Nagyon fincsi lett, Köszönöm a receptet! Nekünk kevésnek tűnt, ezért kiegészítettem a vacsoránkat camembert sajtgolyóval is: egy kerek, nem túl érett (125gr) camembert sajtot felkockáztam, 1 tojással összebotmixereztem, kis fokhagyma, só és liszt, majd a zsemlemorzsa. Ez is gyors és fincsi!
Köszi a receptet, kipróbálom én is! 🙂