Ha eddig még nem jelentkeztél a GYEREKETETŐ FB-csoportba, akkor most éppen itt az ideje! Ugyanis ezt a receptet ott osztotta meg Annamária.
Rögtön kipróbáltam, mert a gyerekeim odavannak a rántott sajtért.
Természetesen én is szívesen készítem, csak kicsit körülményes.
A dupla panír sok munka, és a sajtot nem lehet 10 perc alatt bepanírozni, mint a gombát vagy a csirkemellet.
Ha előtte fagyasztóba pakolom, az is megoldás, tényleg nem folyik ki, de nekem ritkán van ott tálcányi helyem.
Ezzel a módszerrel azonban 10 perc előkészítés után már sültek is a golyók, és repültek a tányérokra.
A recept ismét nagyon egyszerű, elronthatatlan.
Reszelj le 30 dkg sajtot a reszelő legkisebb lyukán! Keverd el 1 db tojással, és 1 evőkanál liszttel! Gyúrj belőle golyókat, majd forgasd meg zsemlemorzsában!
Már mehet is a forró olajba!
Előnye, hogy nem szívja meg magát olajjal, ezért hidegen is finom. Nálunk már meg is rendelték az uzsonnás dobozokba! Zöldséget csomagolok mellé, és már vihetik is!
A Gyereketető oldal már nem frissül, az új tartalmakat a Skillo.hu oldalon éred el. A Gyereketető oldal korábban ingyenes anyagait a Játéktárban találod meg, erről IDE KATTINTVA olvashatsz. A Skillo.hu oldalon továbbra is sokféle ingyen letölthető játékötletet osztok meg veled, ha szeretnéd ezeket megkapni, akkor itt megadhatod az adataidat, és fel tudsz iratkozni a Skillo leveleire!
Ma kipróbáltam, finom lett!
Köszönöm a visszajelzést! 🙂
Nagyon fincsi lett, Köszönöm a receptet! Nekünk kevésnek tűnt, ezért kiegészítettem a vacsoránkat camembert sajtgolyóval is: egy kerek, nem túl érett (125gr) camembert sajtot felkockáztam, 1 tojással összebotmixereztem, kis fokhagyma, só és liszt, majd a zsemlemorzsa. Ez is gyors és fincsi!
Köszi a receptet, kipróbálom én is! 🙂