image_pdfimage_print

Megjelent a

Luca és Marci iskolába készül

című kreatív mesekönyv!

30 kedves történet, játékötlet, kreatív feladatok – amire egy iskolakezdés előtt álló gyermeknek szüksége van!

A Luca és Marci iskolába készül című könyv azért született meg, hogy magabiztosan és tájékozottan kísérhesd végig a gyermekedet a nagycsoporttól az első iskolai napig.

Miközben a meséket olvasod a gyermekednek, olyan szituációk, játékötletek, feladatok kerülnek elő, melyek a későbbi, sikeres iskolai tanulást alapozzák meg. 

30 történet az ovis életről

30 kreatív feladat

30 játékötlet

Lapozz bele a könyvbe!

A Luca és Marci iskolába készül

című könyv 

  • Egyszerűen és játékosan készíti fel a gyermekedet az iskolakezdésre.
  • Történetei átvitt értelemben a te gyermekedről szólnak,  az ő hétköznapi problémáit, a számára fontos dolgokat jelenítik meg.
  • Segíti gyermekedet abban, önállóbbá váljék és sikerélményeket szerezzen hétköznapi feladatok elvégzésével.
  • Feldolgozása során gyermeked elsajátítja azokat a biztos alapokat, melyek birtokában az iskolakezdés nem stressz forrása, hanem sikeres kihívás lesz majd számára.
  • Meséit Kozári Dorka írta.  Így valóban humoros, kedves történetekkel lesznek gazdagabbak a gyerekek.

A Luca és Marci iskolába készül

című könyv egyedülálló a magyar könyvpiacon.

A könyv meséi vezérfonalként szolgálnak: 

Marci és Luca kis kalandjain, valamint a történeteket követő, és azokhoz szervesen kapcsolódó játékos feladatokon keresztül végigjárhatjátok az iskolaérettséghez vezető utat.

A fejezeteket követő gyakorlati feladatlapok és játékok segítségével lépésről-lépésre végighaladtok majd a különböző részképességeken, sorra kerül például a koncentráció, a finommotorika és az egyensúlyérzék fejlesztése.

Ezen felül foglalkoztok majd azzal is, hogy hogyan kell megteríteni vagy bemutatkozni – hiszen ezek a hétköznapi feladatok is hozzátartoznak az iskolára való felkészüléshez.

Így a gyermeked magabiztosabban és könnyebben kezeli majd a változásokat és az új kihívásokat: az iskolakezdés egy izgalmas kaland lesz számára!

Akik már elolvasták a könyvet, ezt írták:

“Óvó néni vagyok, nagycsoportosaim vannak ebben az évben. Mi az oviban is elolvastuk a könyvet, és a gyerekeknek nagyon tetszett! A könyvben leírt szituációk gyakran előfordulnak az ovis mindennapok során, és a gyerekek ilyenkor mindig emlegetik Lucát és Marcit! Ráadásul a könyv olvasása óta sosem szokták elfelejteni a gyümölcsöt keddre, a gyümölcsnapunkra!”

“Nagyon örülök, hogy elsők között olvashattam el a könyvet a kislányomnak! Amikor hazaérünk az oviból, az az első dolgunk, hogy elolvasok neki egy mesét, utána ő megoldja a hozzá tartozó feladatot. Addig nekem is van időm előkészülni a vacsorához. Elég kevés időnk van már ovi után, így nagy segítség, hogy nem nekem kell törni a fejem a közös játékon, hanem csak előkapom a könyvet, és máris kezdhetjük!”

“A kisfiamat nagyon nehéz rávenni a mesehallgatásra, pedig erre nagy szüksége lenne. Ezek a rövid, hétköznapi életből átvett történetek azonban nagyon érdekesek számára. Neki legjobban a szobájának a rendberakása tetszett, a letölthető címkék a kedvencei, már az oviba is be kellett vinni egy adagot, az óvó néni nagyon örült, azóta ott is rend van a játékok között!”

“Fejlesztőpedagógus vagyok, és a hozzám járó gyerekek szüleinek nagyon ajánlom a Luca és Marci iskolába készül című könyvet! A benne lévő történetek kiválóan alkalmasak beszélgetések indítására. A kis feladatok során pedig a szülők képet kaphatnak arról, mely területen van gyermeküknek segítségre szüksége, és ötleteket arra vonatkozólag, mit tehetnek a sikeres iskolakezdésért!”

Mennyibe kerül a könyv?

 

A Luca és Marci iskolába készül című könyv ára 3900 Ft.

Amennyiben 2019. május 31-ig megrendeled és

kifizeted, a szállítás ingyenes!

Hogyan vásárolhatom meg a könyvet, és

hogyan fogom megkapni?

A megrendelés folyamatát lejjebb

olvashatod!

A könyvedet a kifizetés után azonnal csomagoljuk, és a következő munkanapon átadjuk a GLS futárszolgálatnak. Ezt követően a GLS másnap már csönget is nálad a megadott címen!

1. lépés

Töltsd ki az oldal alján található űrlapot!

Kérlek, figyelj arra, hogy az adataidat

(főleg az emailcímedet és a szállítási címedet)

jól írd be!

Ha van kuponkódod, feltétlenül írd be!

Ha nincs, akkor hagyd üresen ezt a mezőt!

2. lépés

Kattints a “Megrendelem!”gombra!

Ha bankkártyás fizetést választottál, az oldal átirányít az OTP SIMPLE PAY hivatalos oldalára.

A kártyaadataid itt teljes biztonságban vannak, illetéktelenek nem férnek hozzá! Amennyiben banki átutalást választasz, egy visszaigazoló levél tartalmazza majd az utaláshoz szükséges adatokat!

3. lépés

Ellenőrizd a postafiókodat, megérkezett-e a visszaigazoló levél! Ezt meg kell kapnod akkor is, ha bankkártyával fizettél és akkor is, ha banki átutalást választottál!

Ha nem találod, ellenőrizd a spam és promóciók mappákat is!

Ha nem kaptad meg a visszaigazolást, írj a hello@skillo.hu címre, és segítek!