Ezen az oldalon azokat a vállalkozótársaimat találod, akiket szívből ajánlok – mindannyiukkal kapcsolatban állok, a termékeiket megrendeltem, kipróbáltam, használom. Amit alkotnak, forgalmaznak, az kiváló minőségű, gyorsan és pontosan dolgoznak.

A lista folyamatosan bővül, érdemes később is visszanézned!

Profi videót szeretnél akár a családodról, gyermekeidről, akár az üzleti életben?

Katt a képre!dropofjourney_logo_m

Szeretsz a konyhában alkotni, sütikkel meglepni szeretteidet? Akkor a SÜSS VELEM webáruházban érdemes szétnézned! Sokféle különleges terméket találsz, én innen szereztem be a kedvenc süti kiszúróimat!

Karácsonyi időszakban, Mikulásra érdemes kipróbálnod a rénszarvas-mézest, ITT a recept, a rénszarvas kiszúrót pedig a webáruházban megtalálod!

Ha szívesen kipróbálod az otthoni egyszerű szappanöntést, akkor olvasd el ITT, hogyan készítsd, és a hozzá való szilikonos formát keresd a webáruházban! 

süssvelem

A kedvenc játékboltom az OKOSJÁTÉK webáruház. Akár családi, társasjátékról van szó, akár fejlesztőjátékot keresel, érdemes az Okosjátéknál kezdened! Valószínűleg nem is kell majd tovább keresgélned, itt megtalálsz mindent!

A blogon is találsz játékajánlókat, melyeket megtalálsz az OKOSJÁTÉK WEBÁRUHÁZBAN!

Játékajánlók: GLOOBZ, CONCEPT, GRAVITY MAZE, LONPOS, GEOBOARD

okosjáték

 

Ha táskára, gyerekjátékra, pénztárcára, párnára – vagy bármi varrott dologra van szükséged, kezd a nézelődést LIDÉRCKE oldalán!

Játékok babzsákkal (KATT) című bejegyzés LIDÉRCKE babzsákjaival és gyerekeivel készült!
Lidércke

 

Amikor a lakásunkat szeretném új ruhába öltöztetni, akkor első utam a RIBISZKÉBE vezet! Biztos vagyok benne, hogy megtalálom, amit keresek – mondjuk nekem könnyű, mert Veresegyházon a Ribiszke boltban a kezembe is foghatok mindent, amit a webáruházban kinéztem.

ribiszke_logo

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail cím nem fog megjelenni. *= kötelező

Post comment