Szeretettel üdvözöllek a Gyereketető honlapon!

Első hallásra talán furcsán hangzik a honlap neve, de hamar megmagyarázom .

Sárosdi Virágnak hívnak, és az elmúlt 20 évben azzal teltek a napjaim, hogy a hat gyermekemet etettem.

én

Persze nem csak friss, illatos kenyérrel, “hiszen meg van írva, nem csak kenyérrel él az ember, hanem minden tanítással is, amely az Isten szájából származik.”
(Mt 4,4)

Eközben – sok-sok halasztási kérelemmel – elvégeztem a Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Főiskolát, és gyógypedagógus-logopédus lettem.

2009-ben csatlakoztunk a – Magyarországon még gyerekcipőben járó – otthonoktató családok táborához, azaz a két legkisebb gyermekünk nem járt iskolába, hanem itthon, velünk tanultak.

Azóta az itthon tanuló gyermekek száma megcsappant, Emese gimnáziumi tanulmányokat kezdett.

A honlap alapvetően erről a közös tevékenységről, az otthonoktatásról szól.

Megismerheted hétköznapjainkat, ünnepeinket. Bepillantást nyerhetsz abba a munkába, melyet itthon, a gyerekeinkkel végzünk.

Akkor is hasznos lehet számodra az oldal, ha gyermekeid iskolába, óvodába járnak, hiszen a legtöbb szülő igyekszik figyelemmel kísérni gyermeke tanulmányait.

A honlapon sok olyan módszert, letölthető anyagot találsz, ami segítséget nyújt abban, hogyan tudod gyermeked számára élménnyé tenni az iskolai tananyagot.

A tanulási módszereken, ötleteken túl sok segítséget találsz kézműves, és főzés témában is.

12 hozzászólás

 1. Kedves Virág!
  Nagyon szuper a honlap!!!!
  Nagyon sok ötletet találtam és találok folyamatosan nálad a saját gyerkőceim ( és más gyerkőcök) segítéséhez, tanításához, a velük való gyakorláshoz!!!
  Csodálatos, hogy mindezt hat kisgyerek mellett létre tudtad hozni!
  További sok sikert és boldogságot kívánok !
  Kriszta

  • Kedves Kriszta!
   Köszönöm a kedves soraidat! Mára megnőttek ám a gyerekek, így azért kicsit könnyebb dolgozni 🙂

 2. Kedves Virág,
  nagyon orulok hogy rátaláltam erre az oldalra. Egy szociális otthon igazgatónoje vagyok, egyre tobb az Alzheimer kórus kliensunk. Úgy gondolom hogy ezek a gyakorlatok sokat fognak segíteni nekik és nekunk is. A finommotorika fenntartása nagyon fontos.
  További sikert a munkádhoz.

  Ilona

 3. Kedves Virág!
  Nagyon örülök, hogy rátaláltam a honlapodra. Tanítónő vagyok és az ötleteidet naponta felhasználom a munkám során. Rendkívül ötletesek, jók, érdekesek. Köszönöm! Munkádhoz további sok sikert és jó egészséget kívánok !
  Tímea

 4. Virág kedves feliratkozásom sikerült, a bagoly letöltése mégsem sikerül ………..
  Segíthetsz?

 5. Kedves Virág!
  Nem kaptam meg a hírlevél feliratkozás megerősìtő e-mailt. Mi történhetett? Tudnál esetleg segíteni?
  Előre is köszönöm
  Réka

  • Sajnos nem tudom…én nem látlak ezzel az emailcímmel feliratkozva, sem .hu, sem .com-os végződéssel.

 6. Isten áldjon, Kedves Virág 🙂 ! Hálás köszönet mindenért. Erdélyi pedagógus vagyok, minden anyaországi falat kenyér laktatóbb, mint bármely más :). Az én diákjaim is kóstolgatják majd a Te ” főztödet”.
  Szeretettel, Anikó

 7. Szia Virág!
  Már régen feliratkoztam a hírlevélre, de ősz óta nem kapok semmit, sőt letölteni sem tudom az ingyenes anyagokat! Mit kell csinálnom?
  Dóri

  • Kedves Dóri! Ennek három oka is lehet 🙂 1. Lehet, hogy nem iratkoztál át az új rednszerbe. 2. Átiratkoztál, de nem adtad meg a téged érdeklő témákat! Így nem fogsz kapni egyetlen levelet sem 🙁 3. Mennek a levelek, de a spam vagy promóciók mappádban landolnak, és innen automatikusan törlődnek is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail cím nem fog megjelenni. *= kötelező

Post comment