karácsonyi tervező_logo

Karácsonyi Tervező

1.890 Ft

Kategóriák: , , Címke:

Termékleírás

…hogy ne legyen káosz a Karácsony!

Te emlékszel, mi történt veled 2000. december 24-én délután? Talán annyi mindenkinek rémlik, hogy akkor is éppen Karácsony volt. Hát én ennél sokkal pontosabban emlékszem egy régi karácsonyunkra.

December 20-án költöztünk be az új házunkba, négy kicsi gyerekkel. Luca, a legnagyobb éppen 5 éves volt. Az új városkában senkit nem ismertünk, és a nagyszülők sem voltak karnyújtásnyira. Ugyanakkor – mint minden édesanyában – ott volt bennem a vágy, hogy Karácsonykor minden tökéletes legyen. Ma már tudom, hogy sosem lesz tökéletes, de azt is tudom, hogy nagy rohanás, kapkodás igenis elkerülhető.

Bennünket akkor Luca keresztapja mentett meg, aki egyszer csak bekopogott az ajtón. Nem is sejtette, mekkora pácban vagyunk: dobozok és zsákok mindenfelé, egy sarokban letámasztva a karácsonyfa, mi pedig a talpat keressük…reménykedtünk benne, hogy valamelyik doboz aljáról előkerülnek a díszeink is…talán nem ég oda a vacsora, és be tudjuk csomagolni az ajándékokat anélkül, hogy a kíváncsi gyerekszemek felfedeznék az ügyködésünket…

Na ebben a pillanatban jött Ákos, kézen fogta a gyerekeket, és elvitte őket pár órára otthonról. Mi ketten Istvánnal nekiestünk a feladatoknak…mint egy burleszkfilm felgyorsítva, komolyan…de elkészültünk! Egyetlen baki őrzi ma is a ténykedésünket: a könyvespolc hátlapja, melyet 4 helyen kellett kalapáccsal kiverni, mire megtaláltuk mögötte a konnektort.

Ha a folytatásra is kiváncsi vagy, KATT IDE!

karácsonyi tervező_logo

* kötelező mezők
Adatvédelem *
eDM *
Mely életkor témái érdekelnek?

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Hozzászólás

„Karácsonyi Tervező” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Mezők törléseKüldés