“A játék csak egy másik változata a munkának; összes formájában bensőséges szerepet játszik az emberi tudás felhalmozásában. “

Ray Kurzweil

Örömmel mutatom be a legújabb interaktív könyvemet, melyet gazdag melléklettel tettem teljessé. A könyv már előrendelhető!

 

Az “Ügyes kezek – finommotorika fejlesztése játékok segítségével” egy 64 oldalas interakítv könyv.

A könyv több, mint 50 játékot mutat be, melyek mind abban segítik a 4-7 éves gyermekek szüleit, illetve a gyerekekkel foglalkozó szakembereket, hogy játékos módon tudjanak megoldásokat találni a mindennapok során előforduló konfliktusokra.

Ezek a konfliktusok jellemzően az esti lefekvés, fogmosás, öltözködés, elindulás, játékok elpakolása, étkezés körül alakulnak ki.

Sajnos a mindennapok során nehéz megőriznünk azt a derűt, és kreatív hozzáállást, ami a konfliktusokat előre vinné – ezek a pár perces játékok azonban ebben hatékony segítséget jelentenek.

 

A könyv melléklete 25 fóliázott lapot tartalmaz, melyet egy mappában találsz meg.

A lapok tulajdonképpen játéktáblák is egyben, így nem kell rajzolnod, vagy társasjátékot fabrikálnod, csupán kikeresni a leíráshoz tartozó lapot, és már kezdődhet is a játék!

 

A játékok, rövidek, mindössze 5-10 percet igényelnek, így alkalmasak arra, hogy szinte bármikor elő lehessen venni őket.

Azonban tetszés szerint bonyolíthatók, – ezeket a lehetőségeket is megtalálod a leírásokban – így elmélyült játékra is alkalmasak, illetve ily módon a figyelem fejlesztésének kiváló eszközei lehetnek.

Mivel gyermekeink örökké mozgásban vannak, a játéklapokat úgy állítottam össze, hogy minden egyes játék a finommozgások fejlődését is segítse!

A finommozgások fejlődése pedig kihat az agy egyéb területeinek aktivizálódására, ezáltal fejlődik a logikaus gondolkodás, tájékozódó képesség, kreativitás.

A játékok egyikéhez sem használunk ceruzát, de dolgozunk gyurmával, szemcseppentővel, dobókockával, gombokkal.

 

A könyvet és a hozzá tartozó mellékleteket egy mappában kapod kézhez.

A könyvet te forgatod majd – az ebben található játékok arra inspirálnak, hogy a gyermekeddel közösen töltött idő vidám és gyümölcsöző legyen mindkettőtök számára.

A mappára a gyerkőc neve kerül, ebben tarthatja a játéktáblákat, melyek közül akár ő is kiválaszthatja a kedvencét, akár közösen megbeszélhetitek, melyik kerül elő éppen.

 

A kiadvány gyerek – és családbarát! Hogy miért?

A mappában található lapok fóliázva vannak, így semmi bajuk nem lesz, ha a játék során víz éri őket,

akár strandra is elvihetitek – bár a lapok úszni nem szeretnek, még úszógumiban sem!

Ha elutaztok, mindössze 21cm X 21 cm-es csomagban több, mint 50 játékot tudsz elcsomagolni – szerintem igazán bőröndbarát!

 

A mappában található lapok sokféleképpen használhatók: otthon, óvodában, utazás során, fejlesztő foglalkozások alkalmával.

Fóliára író filccel is lehet írni/rajzolni a lapokra – egyes játékoknál ez is egy lehetséges változat.

A játékok mindegyike kiválóan fejelszti a tanuláshoz szükséges képességeket, így óvónéniknek, fejlesztő pedagógusoknak, logopédusoknak is nagy segítség a munkájuk során.

A rendelés menete, szállítási információk, és a könyv ára:


Miután megadtad az adataidat, egy visszaigazoló levél érkezik a postafiókodba, melyben megtalálod a fizetéshez szükséges adatokat és tudnivalókat.

Az előrendelésben csak magyarországi címre tudod megrendelni a könyvet!

Az előrendelés során kedvezményes áron tudod megvásárolni a könyvet a mellékletet tartalmazó mappával együtt 3990 Ft-ért! Sem a könyv, sem a mappa a mellékletekkel külön nem megvásárolható, hiszen a kettőt együtt tudod csak használni!

Ebben az árban a GLS futár költsége is benne van, tehát a szállításért külön már nem kell fizetned!

A könyvet várhatóan 2017. július 24 – 28-i héten átadom a futárnak, ekkor lezárul az előrendelés ideje is.

A könyv példányai előrendelésben elfogytak.


Amennyiben maradnak példányok, amelyeket mégsem  fizetnek ki, azok felkerülnek a GyereketetőShop oldalára, és a későbbiekben megvásárolhatók lesznek!

Nem apróbetű!

A megrendelésed elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseirõl szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekrõl szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek érdekében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 14 napon belül e-mailben jelezheted (hello@skillo.hu). A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Megrendelem gombra kattintással a Gyereketető Kft-vel kötötted.